Grundkurs inredning distans 399kr/kurs

Här väljer du själv när och i vilken takt du vill läsa dina kurser. Välj enbart en kurs eller sätt ihop alla till en komplett grundkursutbildning. Självklart får du mängdrabatt och får din 5:e kurs gratis. Om du tänkt gå alla kurser så rekommenderar vi att du läser i ordningen som kurserna står nedan. (Frakt tillkommer med 39kr/utskick)

Feng shui

Här får du lära dig vad feng shui är och hur det tillämpas i inredningen. Du lär dig hur kraftpositioner, möbleringar, material och färger påverkar oss. Du får lära dig hur du skapar harmoni och balans i ett rum med 

Möblering

Här lär du dig vad som är viktigt att tänka på när du möblerar. Vi går igenom rum för rum och belyser det viktigaste för varje rum. Även här tillämpar vi inredningen utefter feng shui.

Färgsättning

Här går vi igenom upplevelsen av olika färger och vad de skapar för känslor. Du lär dig skapa färgharmoni. Dessutom går vi igenom olika typer av färger och hur färgerna påverkar oss. 

Ljussättning

Du lär dig belysning. Hur du kan använda dig av olika armaturer och vad du ska tänka på när du ska ljussätta ett hem.

Homestyling

Du lär dig olika trix och får tips om hur du kan styla en bostad inför en försäljning. Vi går igenom rum för rum vad du ska tänka på när det gäller möbler, belysning och färg. 

Intresseanmälan: