Certifierad inredare distans

Går du i tankar på att följa drömmen att arbeta som inredare eller homestylist? Vi erbjuder en utbildning där du lär dig yrket, både teoretiskt och praktiskt. Efter avslutad utbildning står du redo att söka jobb hos inredningsföretag eller starta eget.

Bild: Ella @ellainreder
Bild: Ella @ellainreder

Hur går det till?
Vi börjar med att skicka ut block 1. Där läser du igenom teorin och gör uppgifterna. Dessa postar eller mailar du in till oss. När vi rättat och godkänt dina uppgifter så skickar vi dig nästa block. Totalt är det 4 block och det avslutas med ett certifieringsprov. 
Du läser utbildningen i din egen takt. Det är endast provet som är tidsbegränsat på 3 veckor. I snitt läser våra kursdeltagare hela utbildningen på 30 veckor.

Bild: Teolinda @t_inredning
Bild: Teolinda @t_inredning

Vad ingår?
I utbildningen till certifierad inredare så ingår det material som du behöver för att klara av utbildningen. Du får bla en skallinjal till att göra ritningar och en färgvifta. I varje block ger vi ut en USB-sticka med teori och där ligger även uppgifterna som tillhör varje block. 

Bild: Paulina @spinnrocksvagen

Varför Certifieringsutbildning?
Brinner du för inredning och vill lära dig mer? Vill du byta karriär och jobba med ditt drömyrke? Då är en utbildning hos Rum och miljö en bra väg att gå. Efter utbildningen har vi haft många som startat eget, börjat arbeta på homestylingfirmor, startat webshop/butik mm. Vi hjälper dig under utbildningen och försöker guida dig till att nå dina drömmar.